Informationen är preliminär med reservation för ev. felskrivningar och ändringar

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Christmaskeppni

19 december @ 10:00 - 15:00

350kr - 400kr

Söndagen den 19/12 öppnar vi dörrarna kl 10.00 för årets sista keppni. Kom och ”dansa” runt ovalen i Åsbo ridhus Gråmanstorp/Klippan.
Vi välkomnar alla med islandshäst för att rida uttagning på fm och final ridning efter lunch. Keppnin går i Julens tecken med julmusik, julklädsel och varför inte piffa upp hästarna till tex julbockar (inget krav).

Vad är keppni a la’ Gandur
Jo, alla ryttarna har lottats in i heat. Det är ca. 4-6 hästar per uttagsheat. Under ca. två-tre varv i vardera riktningen rider du i valfri gångart (det är tillåtet att byta gångart när ni vill under heatet. Galopp ej tillåtet i uttagningsheatet ) till härlig musik i högtalarna under tiden som domaren gör en bedömning av ekipagen. Domaren gör först en individuell rangordning (1, 2, 3 osv) av ekipagen för att sedan utse vilket ekipage som ska komma vidare i vilken final.
När alla har ridit uttagning blir det lunch och mingel. I lunchpausen kommer finalheatens listor sättas upp så att alla ser vilka heat de skall rida i efter pausen. Det betyder att alla får vara med att rida en gång till. Alla ekipage som har t.ex. placering 5 rider mot varandra, alla med placering 4 rider mot varandra osv… Finalen rids på samma sätt som uttagningen (galopp tillåten).
Efter varje finalheat rider alla ut för att sedan komma in igen för rosettutdelning. Alla får rosett. Från finalheat 4 och uppåt rangordnas ekipagen i finalen. Ettan i varje final erbjuds att rida i nästkommande final.
En kul tävling där alla kan vara med. Alla rider final och alla får ett pris/rosett.

Anmälan görs till petra@aspero.info
Här noterar du ditt namn, hästens namn och din mail
Betalar sen in på
Swish 123 540 75 23
BG 5695-4290

Kostnad
Senior 400:-/häst
Ungdom -21 (2000) 350:-/ häst

Man kan vara med på fler hästar under dagen men om man hamnar i samma heat med båda kan du använda en ersättare till en av hästarna.

Ej medlem i Gandur SKALL ha egen olycksfallsförsäkring
Full återbetalning om det är under 20 ekipage anmälda eller förändring i restriktion ang Corona.
Vid avhopp återbetals allt utom 50:- i admin avgift.

Ingen tillgång till hagar eller boxar under dagen.

Välkomna önskar Gandur genom Petra mfl

 

Evenemanget på Facebook:

Christmaskeppni by Gandur (facebook.com)

Detaljer

Datum:
19 december
Tid:
10:00 - 15:00
Pris:
350kr - 400kr
Webbplats:
http://www.gandur.se