Informationen är preliminär med reservation för ev. felskrivningar och ändringar

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Gandurkeppni 2019 del 2

12 oktober 2019 @ 08:00 - 17:00

Varmt välkomna till en dag med fart och fläkt.

En dag för alla som vill tävla, umgås och njuta av hästar och härliga människor.  Upplägget är följande : Man rider uttagningsheat på förmiddagen. Ca 2 varv i vardera riktningen med härlig musik i högtalarna. Ca 5 ekipage per heat beroende antal anmälda. Man får rida vilken gångart man vill och man kan ändra när man vill under heatet. Det är lottning som avgör vilka som startar . Alla pausar samtidigt och här finns det tid för mingel och äta gott i köket. Undertiden det pausas så byggs finalklasserna upp och presenteras för alla. Finalheaten börjar med alla som blivit 5or rider och sen rider de som placerat sig som 4or osv. Här är alla 2or utom en som domarna ger chansen att gå upp en klass. Från heat 4 så placeras man från 1-tex 5. På så sätt kan man klättra på skalan men OBS det är endast tillåtet att starta 4 starter/häst (>7år). Om en ryttare har fler hästar som hamnar i samma heat kan man byta ryttare.

I år så tävlar vi i tävlingen  Allt för att alla skall lära känna varandra. Hur gör man? Inget …. Alla som startar först i var heat på förmiddagen är ett team sen är alla 2or ett team osv.

Inga dommarkommentarer delas ut under dagen. Tävlingen är inofficiell så alla kan vara med att tävla. Om du inte är med i en Sif ansluten klubb ( Gandur är SIF ansluten) så skall du ha en egen olycksfalls försäkring eller bli medlem i Gandur.

Incheckning kommer att ske via sms eller mail när vi närmar oss. Dvs man fotar passets framsida(där det står alla uppgifter om hästen) och ALLA vaccinationer från grundvaccination och fram till aktuell.

Väl mött och välkommen till en härlig dag.

Frågor kontakta Marie-Louise Mutell på medlem@gandur.se
Domare för dagen …. den karamellen suger vi på ännu :)

När ryttarbrevet kommer ut….. LÄS allt i brevet. Det har blivit en tydlig förändring de sista åren att man inte läser ryttarbreven. Det är vår kanal att informera viktig information

Detaljer

Datum:
12 oktober 2019
Tid:
08:00 - 17:00