Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Träning för Louise Josefine Thilander

25 augusti 2022 @ 14:00 - 20:00

Mitt namn är Louise Josefine Thilander. Jag har tränat och tävlat islandshästar på elitnivå i många år, varit en del av svenska landslaget 2018 och 2019. 2018 tävlade jag även på Nordiska Mästerskapen. Jag har under alla år utbildat mig hos framstående tränare och fortsätter ständigt att utbilda mig själv för att kunna erbjuda det bästa. Jag har arbetat på stora hästverksamheter där jag tränat hästar i alla åldrar och nivåer och på senare år har jag övergått till min egna verksamhet där jag undervisar ekipage och tar emot hästar för utbildning. Jag är examinerad ridledare genom SIF.
För mig står hästen alltid i centrum samtidigt som jag jobbar med hela ekipagets utveckling. Jag arbetar långsiktigt för hållbara resultat och lägger stor vikt vid att det ska vara glädjefyllt och utvecklande varje ridpass. Målet i allt arbete för mig är harmoni och att både häst och ryttare ska förstå vad, varför och hur.
Alla ekipage är välkomna oavsett nivå och ambition, jag möter upp ekipaget där dem befinner sig och sedan jobbar vi tillsammans mot nya mål. Jag lägger stor vikt vid att de verktyg vi arbetar fram ska vara enkla att arbeta vidare med på egen hand till nästa lektionstillfälle. Kostnad 500:- inkl banavgift. Ta med fika🙂 Vill du/ni vara med skicka ett PM till mig.Carina Kallenberg.

Detaljer

Datum:
25 augusti 2022
Tid:
14:00 - 20:00

Arrangör

Carina
E-post
kurs@gandur.se

Plats

Gandurs banor
Bruces skog
Helsingborg,
+ Google Map