Styrelse 2020

Här presenterar styrelsemedlemmarna i text och bild (för presentation av vår Lysirredaktör se tidningsfliken)

Maria Hallberg Johansson

Maria&Risna 2015

Hej
Jag heter Maria Hallberg Johansson och har suttit i Gandurs styrelse sedan 2015. Jag är född och uppvuxen i Örebro, har därefter arbetat i Stockholm under drygt 20 år för att under 2005 ”landa” i den skånska myllan och metropolen Åsljunga, NV Skåne. Jag äger ett sto Risna (född 2008) och som under 2017 fick ett hingstföl. Hästarna har jag inackorderade i toppenhärliga Kåshässle/Perstorp. Vi är ett gäng ”inackorderingar” – av karaktären ”Oldies but goldies” med olika infallsvinklar till islandshästen som sådan. Att ”bara vara” tillsammans med likasinnade och islandshästar är som en lisa för knopp och kropp. Vi ses – antingen på någon kurs, -någon tävling eller någonstans i skogarna!//Maria

 

Camilla Munk Spur

Hej
Mitt namn är Camilla Munk Spur. Jag har fått äran att vara vice ordförande i Gandur de kommande två år, 2018 + 2019.
Jag har varit med i Gandur i måååånga år och ser fram emot att utveckla Gandur Islandshästförening i en positiv och nytänkande anda och riktning.
Något jag har nära mitt hjärta är fritidsdelen med hästarna  därav initiativet till ”Gandurs ridturer”, då jag håller turer på Åsen – det blir allt från grillritter, glassritter, glöggritter, långritter, tystritter och mycket mer.
Dessutom är jag redaktör för vår tidning Lysir sedan flera år tillbaka. Du kan läsa mer om mig under fliken ”Tidning”.

Bilden är från Island 2014.

Linn Winberg

Hej
Mitt namn är Linn och jag är 25 år.  Jag är bosatt i Helsingborg, tillsammans med min sambo, min katt och min kanin. Jag sitter som sekreterare i styrelsen, något som är väldigt kul. Sommaren 2015 valde jag att gå från storhäst till islandshäst (bästa beslutet någonsin). 2017 sålde jag den islandshästen och köpte den häst jag äger idag, Hávar från Hesthaga.  Jag driver idag en islandshästblogg, där det går att följa vår utveckling, träning och tävling. Ni hittar den på www.nouw.com/linnwinberg. Att rida och hålla på med islandshästar är så otroligt roligt, det är enligt mig den ultimata hästen.

MVH Linn Winberg

Ann-Christin Wallin Svensson

Jag heter Ann-Christin WallinSvensson och bor i Övarp, strax utan för ÖstraLjungby. Jag bor där tillsammans med min familj och en hel del djur. Har ingen egen häst, men två döttrar som har islandshästar och en travare. Rider inte så ofta, men när det händer blir det på Neisti (bilden) som är ganska trygg och säker. Jag är ny suppleant i styrelsen.

Elin Bösfall


Hej! Jag heter Elin Bössfall och är ny medlem i styrelsen i Gandur. Jag är 25 år gammal, och har varit medlem i Gandur i många år. Under åren 2013-2018 har jag dock bott på Island och därför inte varit så aktiv varken i föreningen eller i hästsverige generellt. I somras tog jag examen från Hólar på Island, och flyttade även hem till Sverige där jag nu driver min verksamhet Bössfall Islandshästutbildning.
Jag ser fram emot att lära känna alla härliga Gandurmedlemmar, och ser mycket fram emot att fortsätta engagera mig i föreningen!

Marie-Louise Mutell

Mitt namn är Marie-Louise Mutell och kallas för Mallo. Bor i Jonstorp sen ett antal år tillbaka med min familj. Jag är den nya kassören och ser fram emot denna post i klubben.
Ridit islandshäst några år och sen ca 1 år tillbaka har jag en alldeles egen.
Då Tyr är min stora hobby/fritidssysselsättning/mitt liv så har mina andra hobbys få stå åt sidan som är trädgården här hemma och hunderiet.
Ser fram emot 2017 där det finns delmål på min och Tyrs resa ihop. Vi ses där ute…..xoxo Mallo

Kristin Svensson

Sittande i styrelsen som ledamot 2020 – 2021.

Hej, mitt namn är Kristin och jag är ”nygammal” medlem i styrelsen, sitter idag som ordinarie ledamot. Det var dock många år sedan jag satt i styrelsen sist men har varit delaktig i Gandur på olika sätt.

Jag bor utanför Klippan på en gård tillsammans med min familj och våra djur. Just nu har jag själv två islandshästar som jag tränar och tävlar på hobbynivå, samt en hund och några höns.

Jobbar gör jag som djurvårdare hos Veterinär Helen Indrebö i Gråmanstorp, där vi tar emot både smådjur och hästar, framförallt håller vi på mycket med hästtänder.

Hoppas vi ses ute på tävlingar och aktiviteter!
Mvh Kristin Svensson