Ungdom

IHD kadrilj 2016-2IHD kadrilj 2016-3

Elicia Thörnqvist

Jag heter Elicia Thörnqvist och jag är 14 år. Jag bor i Åstorp och har mina hästar i Övarp. Jag har två islandshästar, Majvor från Stackarp och Bylgja frá Brimnesi. Majvor är 3 år och ska bli inriden i höst. Bylgja är 27 år och har väldigt mycket fart och power. Jag är ny i styrelsen och ser fram emot ett bra gemenskap och samarbete mellan ungdomarna. Mitt stora intresse är islandshästar och drömmer om att få komma långt inom islandshästvärlden ;)

Elly Lindkvist

Hej. Mitt namn är Elly Lindkvist och jag är ny här i styrelsen.
Jag är en 20 årig tjej som inprincip är född på hästryggen och har ridit islandshäst hela livet. Jag gick min gymnasieutbildning på Wången i Jämntland och sedan jag tog studenten 2018 så har jag jobbat med att rida in och träna islandshästar. Jag bor i Ödåkra utan för Helsingborg med min sambo och min bordercollie Ozzy. Jag har två egna islandshästar och en shetlandsponny, ”Lillebror”, Budda och Ville. Hoppas vi ses!

Sandra Nilsson

Hej, jag heter Sandra Nilsson och är 14 år och  fyller 15 år i år. Jag bor i Östra Ljungby. Jag har hållt på med hästar sen jag var 4 år men med 1 års uppehåll. Jag har hållt på med islandshästar i cirka 4 år. Jag är medryttare på en häst som heter Dúfa fra Lindebjerg. Sen är jag även fodervärd på en häst som heter Fjóla frá þúfu.

Kontaktpersoner i ungdomsgruppen:

Ungdomarna är aktiva klubben med att tävla och vara med på uppvisningar.

Sammankallande är Linn Winberg

Elicia Thörnqvist

Elly Lindqvist