Ungdom

IHD kadrilj 2016-2IHD kadrilj 2016-3

Elicia Thörnqvist

Jag heter Elicia Thörnqvist och jag är 14 år. Jag bor i Åstorp och har mina hästar i Övarp. Jag har två islandshästar, Majvor från Stackarp och Bylgja frá Brimnesi. Majvor är 3 år och ska bli inriden i höst. Bylgja är 27 år och har väldigt mycket fart och power. Jag är ny i styrelsen och ser fram emot ett bra gemenskap och samarbete mellan ungdomarna. Mitt stora intresse är islandshästar och drömmer om att få komma långt inom islandshästvärlden ;)

Malin Ekwurtzel

Hej!
Mitt namn är Malin Ekwurtzel. Jag är 16 år och bor i Helsingborg med min mamma och pappa. Jag kommer sitta som ungdomsrepresentant under 2018 vilket ska bli superspännande. Jag började rida på ridskola när jag va runt 4 år och sedan dess har jag varit fast. När jag hade ridit i ca ett år köpte min mamma tillsammans med min kusin vår första islandshäst som heter Silfri. Han är idag 22 år gammal och går mest turer i skogen. För två år sedan skaffade vi Stirnir eftersom jag ville träna och tävla mer än vad Silfri ville. Stirnir är en häst med väldigt mycket personlighet men som tur är så gillar han att springa på tävlingsbanan.

Som sagt ska det bli jättekul att få sitta i styrelsen och jag hoppas att vi ungdomar i Gandur kommer hitta på en massa kul tillsammans!

Alicia Karlsson

Mitt namn är Alicia Karlsson och jag är 14 år. Jag sitter som ungdomsrepresentant i styrelsen, vilket känns jätte kul. Jag bor strax utanför Höganäs med min familj och har min häst i Brunnby. Min häst heter Solgrimur från stall vitavillan och är 8 år. Solgrimur och jag älskar att träna och tävla men vi tycker även det är väldigt kul att ta en lång tur på Kullaberg och bara slappna av. Mitt hästintresse började när jag fick hjälpa min granne med hennes 5 isisar och en shettis och sedan har det bara rullat på och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan hästar.

Rebecka Brinck

Hej
Jag heter Rebecka Brinck och jag är 14 år och har en islandshäst som heter Leiknir från Villtofta. Jag har haft honom i ett år nu.
Han är en helsvart valack med mycket ”power” – lite för mycket ibland.
Jag bor i Helsingborg och står på Pålsjö gård tillsammans med Linn Winberg och Malin Ekwurtzel.

Kontaktpersoner i ungdomsgruppen:

Ungdomarna är aktiva klubben med att tävla och vara med på uppvisningar. I år satsar de med att delta på Lag-SM.

Sammankallande är Linn Wiberg  och Emilia Lif

Alicia Karlsson

Malin Ekwurtzel