Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Gandurs sommartävling med lagkamp

20 juli @ 08:00 - 17:00

Välkommen till Gandurkampen

Gandur bjuder in till en officiell sporttävling 20-juli då det även finns möjlighet att delta som lag. Tävlingen arrangeras av Gandurs ungdomar och ryktet säger att det kommer bli något utöver det vanliga. Fina priser utlovas och roliga aktiviteter vid sidan av tävlingsbanan.

Klasserna som erbjuds för dagen är T3, V3, F2, T8A ( för ekipage som ridit över 5,2), T8B (för ekipage som ridit på max 5,2), V5A (för ekipage som ridit över 5,0), V5B (för ekipage som max ridit på 5,0). Vuxna och barn/ungdom kommer att rida tillsammans.

Finaler kommer att hållas i alla grenar.

Domare: Kristine Barner, Therese Löwenberg och Nathalie A Lindholm

Anmälan

Du är varmt välkommen med din individuella anmälan på indta. Ingen återbetalning vid strykning. 50 % återbetalning vid vet/läkarintyg

Om Gandurkampen

På denna tävling finns det även möjlighet att delta som lag. Ett lag består av minst 3 ekipage och max 4 ekipage. Som ekipage räknas en ryttare och en häst. Minst en av deltagarna måste rida antingen T3, V3 eller F2 och minst en av deltagarna måste vara barn/ungdom, alltså under 21 år. Vinnare i lagtävlingen koras efter uttagningarna genom att de 3 högsta poängen räknas samman och högsta totalpoäng vinner. Det kommer även delas ut ett flertal olika priser som premierar god laganda och kreativa hejarklackar. När samtliga personer i laget gjort en individuell anmälan till tävlingen kan ni gå vidare och anmäla ert lag här.

Frågor

Frågor om tävlingen hänvisas till tavling@gandur.se

Detaljer

Datum:
20 juli
Tid:
08:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Gandurs banor
Bruces skog
Helsingborg,
+ Google Map