Snart sommar!

Nu har nästan halva året gått och kära nån vilket fart vi haft!

Vi i styrelsen har lärt känna varandra och jag är väldigt glad över att vi är sammansatta av helt vanligt folk. Vi är unga, gamla, erfarna och mindre erfarna, vi har ett tillåtande samtalsklimat där idéer får utrymme och erfarenheten lika så. Vi sätter samtal och resonemang före förhastade beslut och vi tycker om att lyssna på varandra. En del som är nytt är att vi delar med oss av sammanfattningar från våra möten, det vill vi göra så att ni kan följa det som diskuteras och känna er något mer delaktiga än tidigare om ni önskar.

Denna vår har verkligen varit full med aktiviteter och vår fina bana har varit välbesökt. I mars startade vi med en fixardag på banan, snyggade till och gjorde den klar för alla härliga hästar och människor. I april hade vi en uppskattad träningstävling och premiär för Gaedingatävling som var väldigt uppskattat.

Vi har även haft onsdagsträffar där vi grillat korv och pratat häst, alltid kul att träffas på tu man hand. Louise Josefine Thilander har hållit i träningar och det har varit ett flitigt gäng som tränat. I maj hade vi SM-kval tävling och även en traditionell vårritt med Camilla Munk Spur även ungdomsträning för Jennie Filipsson Eriksson fanns det tid för.

1e och 2e juni är det träning för Reynir Adalsteinsson i Bruces skog. Det kan finnas plats kvar så tveka inte att kontakta Carina Kallenberg som ansvarar för träningen.  15 juni är det Nationaldagskeppni en riktigt trevlig dag där tävlingsformen är Firmakeppni, alla kan vara med och ha roligt med sin häst. Den 20 juli är det Gandurs sommartävling med lagkamp. Det är Gandurs ungdommar som arrangerar denna dag, det blir riktigt kul så håll koll så du inte missar det. 14 sept är det sen äntligen dags för Gandurs KM, det ser vi fram emot och vi hoppas vi ses allesammans den dagen.

Det är kul att vi har så mycket aktiviteter och fler finns på hemsidan, gå in och titta så du inte missar något som skulle intressera just dig.

Det krävs en del folk för att kunna arrangera aktiviteter och tävlingar och känner du att du skulle vilja hjälpa till med något vid en tävling eller kanske komma en onsdag och prata lite så är du såklart hjärtligt välkommen.

Styrelsen fortsätter nu att arbeta med värdegrund, vision och verksamhetsidé. Det är detta som ligger till grund för den själ och hjärta föreningen vill stå för. Vi har även skapat en anti drog och doping policy, uppförandekod och rutin för kontroll av belastningsregister. På tur för beslut står rutin och vägledning för aktivitetsansökan samt vision och verksamhetsidé.

Skulle du vilja vara med på ett styrelsemöte så hör av dig till oss på ordforande@gandur.se det är alltid trevligt med besök och vi delar gärna med oss.

Vi önskar er alla en riktigt härlig vår och sommar, hoppas vi ses i Bruces skog!

Med vänlig hälsning Lena Borg med styrelse